Om os

Sauna for alle

Bag ”Sauna for alle” står vi, Flora Cornelia Hjorth og Henrik Frydkjær. Vi har en fælles passion for sundhed og velvære. Da vi også begge har et stærkt iværksætter gen og et ønske om at hjælpe andre mennesker, købte vi i juli 2020 vores første saunatønde og monterede den på en trailer, for at kunne bringe saunaens mange fordele og glæder ud til en masse varmeglade mennesker. 

Det blev starten på mobil-saunagus.dk, som gik fra at tilbyde saunaevents kombineret med bl.a. isbade og åndedrætsworkshops til også at sælge og udleje saunatønder, saunatelte, infrarøde saunatæpper og senest også vildmarksbade. 

Slut 2021 besluttede vi at den del af virksomheden der står for salg og udlejning, skulle være sin egen og hermed blev ”Sauna for alle” en realitet. 

I dag har vi 9 forskellige typer mobile saunaer og en samlet saunakapacitet på over 100 mennesker. Vi har stor erfaring og viden omkring både saunatønder, saunatelte og de infrarøde saunatæpper samt de sundhedsmæssige fordele der er forbundet hermed. 

Her er vi

Flora

Flora har en lang række uddannelser og jobs i rygsækken og kan bl.a. kalde sig for revisor, projektleder, regnskabschef, detox coach, certificeret life coach, psykoterapeut, kropsterapeut samt yin yogalærer.  

Udover at svinge viften til saunagus, støtte og guide folk i isbade, er det også Flora der står for administration, regnskab og bookingsystemer mm. i vores virksomheder. Endvidere er Flora også selvstændig psykoterapeut og kropsterapeut.

Henrik

Henrik er uddannet pressefotograf og har været selvstændig hermed siden 1997. Siden 2016 har han fast at praktiseret åndedrætsteknikker og valgte i 2021 at blive certificeret åndedrætscoach hos Lucas Rockwood/YOGABODY®. Han har endvidere suppleret sin praksis og teori med kurset Wim Hof Fundamentals samt kurset Breetheology ESSENTIALS v/ Stig Åvall Severinsen.

Henrik tager billeder af de modige mennesker i isbadene og svinger også viften til saunagus. Ligesom han står for al indkøb, montering og drift af vores saunaer.