Handelsbetingelser

Handelsbetingelser leje af sauna

DEPOSITUM

Depositum på kr. 3.000 indbetales på fakturatidspunktet og dækker eventuel skade på saunaen. Depositum afregnes ved lejekontraktens udløb, når saunaen er gennemgået og kommet retur til udlejer. 

BETALING

Når vi har modtaget din betaling, er din booking bekræftet og accept af lejebetingelserne. 

FRAGT

Eventuel levering og afhentning fremgår af fakturaen. Ved levering står udlejer for opsætning af saunaen på støtteben. Traileren bliver aflåst med koblingslås af udlejer ved levering. Hvis saunaen skal flyttes i lejeperioden, skal dette ske efter aftale med udlejer. 

Såfremt lejer selv afhenter og leverer saunaen, skal lejer have læst og forstået nedenstående VEJLEDNING MOBIL TØNDESAUNA.

RENGØRING

Slutrengøring er inkluderet i lejen. 

FORTRYDELSESRET / AFBESTILLINGSPOLITIK

Lejer har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dato hvor lejer har bestilt saunaen.

Lejer kan afbestille sin booking indtil 30 dage før og få sine penge tilbage, mod et afbestillingsgebyr på kr. 750 inkl. moms.  

Alternativt kan lejer gebyrfrit rykke sin booking til en ny dato. Udlejer forbeholder sig dog retten til at afvise datoer, såfremt den valgte service ikke er ledig på det ønskede tidspunkt.

Afbestiller lejer bookingen mindre end 30 dage før afviklingstidspunktet, er det ikke muligt at rykke bookingen eller få refunderet andet end eventuelle transportomkostninger og tillæg.

Afmelder lejer bookingen mindre end 7 dage inden afviklingstidspunktet, betales det fulde beløb inkl. transport, evt. tillæg og lejepris.

Ønsker lejer at afbestille kontaktes udlejer på 20 11 44 84 eller kontakt@mobil-saunagus.dk.

ANSVAR OG FORSIKRING

Ved brug af saunaen, uanset leveringsmetode, skal lejer have læst og forstået nedenstående VEJLEDNING MOBIL TØNDESAUNA. Såfremt saunaen er misligholdt eller det vurderes at vejledningen ikke er fulgt tilstrækkeligt, forbeholder vi os retten til at efterfakturere misbrug og eventuelle bortkomne dele. Bortkommet og ødelagte dele faktureres til købspris.

Det påhviler lejer at sikre at saunaen opsættes lovligt, samt evt. søge godkendelse hos kommunen/grundejerforening. Lejer er også ansvarlig og erstatningspligtig for skader/hærværk forvoldt på saunaen/traileren under lejeperioden.

Såfremt lejer i lejeperioden kører med saunaen, er det dennes forsikring som står til ansvar for eventuelle skader o. lign under transporten. Det er lejers eget ansvar at undersøge om lejers forsikringsselskab dækker eventuelle skader. Vi henviser til de generelle regler for trailerkørsel.

Faktisk totalvægt er oplyst i VEJLEDNING MOBIL TØNDESAUNA.

Ved levering er det Mobil-saunagus.dk der hæfter for eventuelle skader og ekstra omkostninger ved transport.

Så snart det udlejede er leveret er det lejers ansvar at påføre den medfølgende lås på glasdøren. Nøglen kan opbevares i nøgleboksen på saunaen. Koden fremsendes på mail og må IKKE ændres uden samtykke fra udlejer. 

Lejer er ansvarlig og hæfter for eventuelle skader, hærværk, parkeringsbøder og lign. der er forvoldt i lejeperioden. Udlejer har aldrig haft nogen problemer med ovenstående og henviser til fornuftig omgang med det lejede.